Training voor Facilitair ZZP professionals

 

 

 

 

 

Outsourcing, Regie en Demand Management

Training voor Facilitair ZZP professionals

 

Anno 2019 is 70% van alle facilitaire werkzaamheden uitbesteed. Dat betekent voor Facilitair ZZP professionals zoals jij, dat je zonder grondige kennis van het Outsourcing metier al snel tekort schiet, weinig toegevoegde waarde kunt bieden.

 

Terwijl veel van je opdrachtgevers ook naar school zijn gegaan en een studie hebben gevolgd in een tijd dat Outsourcing, Regie en Demand Management nog niet in het vakkenpakket zat.

Veel opdrachtgevers hebben dan ook last van Outsourcing beslommeringen. Ze zijn bezig al doende het wiel uit te vinden.

En jij?

Kun jij opdrachtgevers ondersteunen en hen verrassen met moderne inzichten en methoden? Methoden voor Regie & Demand Management die in de praktijk hun waarde hebben bewezen?

Weet jij respect af te dwingen door je deskundige aanpak en de aansprekende resultaten die je snel weet te boeken?

De vraag is: hoe doe je dat? Hoe help je opdrachtgevers af van hun Outsourcing beslommeringen?

 

De uitdaging

De uitdaging, het vinden van methoden om een leverancier mee te krijgen en opdrachtgevers, gebruikers en de directie tevreden te stemmen, die uitdaging ken ik.

Jaren terug was ik als programma manager bij KPN verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een ondersteunende dienst. Grote delen van die dienst waren echter geoutsourced. 

Ik ontdekte al snel dat het succes van acties in sterke mate afhangt van de kwaliteit Regie en Demand Management. Als dat op orde is kun je resultaten boeken. Als dat niet op orde is… boek je geen resultaten.

Helaas, het was niet op orde.

Net als jij besteedde ik heel wat uurtjes aan onderzoek naar hoe ik grip op de zaak kon krijgen en hoe ik mijn opdracht kon realiseren. Aanvankelijk zonder succes.

Ik hoop dat deze pagina het je makkelijker maakt om die informatie te krijgen die je nodig hebt om een goede beslissing te nemen.

Dank voor het langskomen. Dank ook dat je mijn opleiding Regie en Demand Management wil overwegen. Ik voel me vereerd.

- Koos Overbeeke

 

 

haal je certificaat

 

Jouw werk, je acquisitie

Deze training is er speciaal voor jou als jij als interim facilitair manager of specialist regelmatig in aanraking komt met uitbesteed werk, Outsourcing.

Waarschijnlijk herken je dan dat de resultaten van dat uitbestede werk niet altijd zijn wat je opdrachtgever er van verwacht.

En waar sta jij dan?

Kun jij aantonen dat je verstand van de materie hebt, kun je een certificaat op dat gebied laten zien, kun jij snel de vinger op de zere plek leggen en verbetersuggesties doen waarvan is bewezen dat ze werken?

 

Netwerkgesprekken

Of je bent op acquisitie gesprek, of je drinkt een kopje koffie met een relatie en hij vraagt of je ervaring hebt met Outsourcing of met Regie en Demand Management.

Stommel je dan iets over een project dat je een tijdje terug deed en roep je iets over hoe succesvol dat was zonder dat je direct kunt zeggen wat daarvan de oorzaak was of wat jouw unieke bijdrage was?

Of roep je gelijk dat je gecertificeerd Regisseur/Demand Manager bent?

Naast enkele honderden managers zijn er nu enkele tientallen Facilitair ZZP professionals gecertificeerd in Regie & Demand Management bij Outsourcing.

Kun jij de concurrentie met hen aan of wordt jouw CV straks opzij gelegd?

 

training voor ZZPers en freelancers 

 

Veel facilitair ZZP professionals steken teveel tijd in uitbesteed werk. Die tijd kruipt in overleggen en vergaderen over SLA’s, KPI’s en het beheren van afspraken dossiers etc. Vaak zonder dat dit bevredigende resultaten oplevert.

Het gevolg is dat je werk een zware opgave lijkt. Het is iedere keer weer een gepuzzel. Het kost te veel tijd en het ontbreekt je aan kennis om een krachtig leverancier aansturing neer te zetten.

Hierdoor krijgt je opdrachtgever niet de dienstverlening waar hij recht op heeft.

 

Frustrerend!

Je wilt er niet te veel tijd aan besteden. Je wilt er ook niet steeds weer achteraf achter komen dat je inspanningen niet de resultaten opleveren die je er van had verwacht.

 

Leer daarom in twee dagen alle ins en outs kennen

van Regie en Demand Management voor

Outsourcing

 

 

Wat je nodig hebt, is namelijk een systeem en een tactiek. Natuurlijk moet je er tijd in stoppen, maar die tijd verdien je dubbel en dwars terug. Ontdek tijdens de twee trainingsdagen alle aspecten die je nodig hebt om verder te komen.

Eindelijk levert deze investering je resultaat op en ken je de methoden die je nodig hebt om je rol effectief verder te ontwikkelen.

Wij vatten die methoden die je leert samen onder de noemer Regie en Demand Management.

  

Hoe lijkt het je om:

  • optimaal gebruik te kunnen maken van de kennis en de kunde van leveranciers?

  • gebruikers en managers te spreken die zeer tevreden zijn?

  • alle Ins en Outs van sourcing strategiën te kennen? 

  • opdrachtgevers te spreken die zeer tevreden zijn over jouw optreden?

  • contract- en SLA-besprekingen naar je hand te kunnen zetten?

  • relaxt in de wedstrijd te zitten. Minder stress en frustratie te ervaren?

 

 

Wil je meedoen met deze training?

Klik dan op de knop 'Ik wil me inschrijven'. En vul het inschrijfformulier in. Wil je liever dat wij contact met je opnemen? Klik dan op de knop 'Contact'.

 

inschrijven

contact

 

 

 

  

 

 

 

 

Moet je Regisseur of Demand Manager zijn voor deze training?

Nee, ben je dat tijdelijk wel of ben je onderdeel van een Regie Organisatie dan is deze training een must!

Waarom?

Besturen van uitbesteed werk hebben we niet geleerd in onze schoolopleiding. Zonder de kennis van deze training sta je met 3-0 achter in elk gesprek met jullie leverancier.

Outsourcing en SSC is namelijk iets heel anders dan traditionele inkoop of werken met interne stafdiensten. Beschik je niet over de juiste kennis dan berokken jij je opdrachtgever schade doordat je niet het beste uit de uitbesteding haalt.

 

Ben je interim controller, inkoper, contractmanager, lijnmanager, projectmanager of .... wat ook je functienaam is maar je bent wel betrokken bij de uitbesteding dan is ook voor jou deze opleiding van belang.voetbal

 

Je kunt het zo zien. Je maakt in de organisatie waar je werkt deel uit van het team dat betrokken is bij de uitbesteding.

Het is net als bij voetbal.

Je kunt een geweldige spits hebben maar als het team die spits niet voorziet van de juiste ballen dan presteert die spits niets.

 

Daarom praat mee met kennis van het metier. Weet wat de belangrijke zaken zijn om op te letten, belangrijke zaken om te doen en om na te laten.

 

Meer informatie over deze investering

Vraag je je af of je deze investering wel moet doen? Klik dan op de button en lees de investeringshandleiding zzp investering

 

 


Twijfel je nog?

Dit is wat anderen zeggen na deelname aan de Outsourcing, Regie en Demand Management Training voor ICT ZZP professionals:

Ps. In het verleden noemden we het de Opleiding Demand Management maar die naam dekte de lading onvoldoende vandaar dat we de naam veranderd hebben.

 

Interim Manager Site Facilities

Josha FromaJosha Froma

Een helder opgezette cursus waarbij onder de enthousiaste leiding van Koos de deelnemers in 2 dagen wegwijs werden gemaakt in de verschillende facetten van demand en supply management.

Koos weet vanuit zijn ervaring de theorie goed te combineren met voorbeelden uit de praktijk. Door zijn manier van lesgeven zijn de onderwerpen voor iedere deelnemer goed te plaatsen in de eigen dagelijkse praktijk. Hierdoor ontstaan snel nieuwe inzichten in ieders eigen bedrijfsvraagstuk. Wat mij betreft is deze cursus een aanrader voor iedereen die te maken heeft met vraagstukken op het gebied van demand & supply management.

 

Manager Document Center at Delta Lloyd Group

Desiree KoendersDesiree Koenders

Koos Overbeeke heeft veel ervaring en kennis op het gebied van outsourcing. Een groot voordeel van deze training is dat ik de kennis die ik heb opgedaan direct in de praktijk kan toepassen. Hij heeft me op verschillende punten aan het denken gezet en ik weet nu beter wat cruciale punten zijn voorafgaand en tijdens de implementatie van het outsourcen van werk.

 

Manager Asset-, Contract- and Projectmanagement at Royal FloraHolland

Rachid MaghnoujiRachid Maghnouji

Koos is een expert en ervaringsdeskundige op het gebied van demandmanagement, outsourcing en aanverwante gebieden. hij kan de materie goed relateren aan de omgeving en aan een van de vele ervaringen uit zijn praktijk.

Kritisch en constructief tegelijk hetgeen helpt om valkuilen in de praktijk van demandmanagement te ontwijken. Kortom een expert op zijn vakgebied, die zijn ervaringen graag deelt.

Meer referenties 

 

 

 Klik op onderstaande figuur voor informatie over de investeringskosten

haal je certificaat

 

 

 

Terug van de Outsourcing, Regie & Demand Management Training voor Facilitair ZZP professionals naar opleidingen