Slagkracht Management team

Wij zijn specialisten in prestatieverbetering en verandermanagement, met een belangrijke focus op outsourcing en demand management.

Het teamKernpropositie

De kernpropositie ligt bij Outsourcing, Regie en Demand Management, de besturing van uitbesteed werk, met daarbij een aantal specialismen die vaak bij outsourcing komen kijken zoals HRM, ICT en Financiƫn. Frank, Heimen, Mohamed, Najete, Anita, Jan en Koos zijn binnen de kernpropositie actief.

Een tweede propositie ligt bij Marketing en Sales. Jos, Hanneke, Najete en Marit zijn met name op dit gebied actief.

De derde propositie ligt bij HRM, organisatie- en persoonlijke effectiviteit. Pim, Anita en Najete zijn hierin in het bijzonder actief.

Het voordeel van dit heterogene gezelschap is dat u bij een prestatieverbetertraject, waar nodig, altijd direct specialisten uit aanpalende gebieden kunt raadplegen.

U bent daardoor verzekerd van maatwerk dat optimaal aansluit bij uw situatie en recht doet aan uw situatie. U kunt flexibel aanvullende specialismen inschakelen (al voor een enkel uur) die uw situatie kennen en die vertrouwt zijn met de gepraktiseerde filosofie en werkmethoden.

Klanten

De klanten van Slagkracht Management zijn druk bezette mensen. Ze werken keihard aan het runnen van hun business. Zij vragen Slagkracht Management om prestatie verbeteringen te helpen realiseren en/of te helpen nieuwe ontwikkelingen mogelijk maken.

Missie

Het is onze missie om de outsourcing praktijk in Nederland naar een aanzienlijk hoger niveau van prestaties te brengen.

Visie

Management kan eenvoudiger en in relatie daarmee, Outsourcing, SSC vorming Regie en Demand Management kunnen eenvoudiger en veel succesvoller. Mits je weet hoe. Organisatie raadplegen op dit laatste punt Slagkracht Management voor advies en praktische ondersteuning. De resultaten zijn opzienbarend.
 


Meer informatie over onze dienstverlening.

 


 

 

contactSlagkracht Management;dm opleiding

 Consultancy, Opleidingen en Implementatie Service

voor Governance (Regie) en Demand Management

bij Outsourcing en SSC

 

Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie of bel even