regie en demand management assessment

 

 

 

Regie en Demand Management Audit /

Regie en Demand Management Assessment

 

Wat is het verschil tussen een Audit en een Assessment?

Wat hebben wij aan een Regie en Demand Management Assessment?

Een Vendor Assessment, een Regie/Demand Proces Assessment of een Regie/Demand Organisatie Assessment?

 

 

Het verschil

Een audit is een onderzoek van resultaten met het doel om de juistheid ervan te verifiëren door iemand anders dan de persoon die verantwoordelijk is voor de productie.

 

Een assessment gaat minder ver dan een audit en is minder op bewijsvoering gericht.

Bij een assessment gaat om het bepalen van acties die nodig zijn om de beoordeelde entiteit compliant te maken.

Bij het beoordelen van kansen voor verbetering wil je meestal niet alleen kansen identificeren, maar ook weten welke voordelen de te ondernemen acties gaan brengen.

 

 

Wanneer pas je een assessment toe? Wat hebben wij er aan?

Je hebt redenen om objectief, gedetailleerd en conform internationale standaarden in kaart te laten brengen hoe jullie Regie en/of Demand Management functie er voor staat.

Je staat hierin niet alleen.

Organisaties zoals KPN, Philips, diverse Gemeenten en Overheidsonderdelen en veel anderen gingen je  voor en deden hun voordeel met onze Regie & Demand Management Assessment.

De assessment rapportage geeft je in detail inzicht in de kwaliteiten en de lacunes van de Regie & Demand Management functie.

De rapportage maakt zichtbaar in hoeverre het volwassenheidsniveau van Demand Management is afgestemd op het niveau van jullie business en dat van jullie provider(s).Vendor Assessment

Organisaties die ernstige disputen met hun provider meemaken maar die er samen wel uit willen komen vragen bij ons een vendor assessment aan.

Providers werken hier bijna altijd aan mee. Soms gebeurt dit onder de voorwaarde dat er ook een Regie en Demand Management Assessement wordt afgenomen. 

De uitkomst is altijd dat disputen worden opgelost.

 

 

Regie/Demand Organisatie Assessment

Organisaties die hun Regie-organisatie of de Regie & Demand Management functie naar een hoger level willen tillen passen een organisatie assessment toe.

Dit assessment brengt de organisatie, processen en systemen van de regie en demand management functie in beeld.

De uitkomst is altijd dat gerichte verbeteracties kunnen worden ondernomen.

 

 

Regie & Demand Processen Assessment

Dit assessment passen organisaties toe als er indicaties zijn dat lacunes in de samenwerking met gebruikers en/of (een) provider(s) worden veroorzaakt door ontbrekende proces en procedureafspraken.

De uitkomst is dat gericht aan verbetering van de elementen kan worden gewerkt.

 

 

Snel een professioneel advies rapport conform internationale standaarden in handen

Het assessment brengt het niveau van Regie en Demand Management capabilities de bijbehorende processen en systemen van Governance, Regie en Demand Management in kaart.

Deze capabilities worden beoordeeld op basis van objectieve internationaal toegepaste en wetenschappelijk vastgelegde criteria.

Lacunes in processen en in de performance van Regie, Demand en Supply worden in detail blootgelegd.

Demand Management Kwaliteiten worden conform internationale CMM (Capability Maturity Model) gewaardeerd op een vijf punten schaal die loopt van ad hoc (schaal 1) tot optimaal gemanaged (schaal 5).

Het resultaat is: De assessment rapportage levert materiaal waarmee je goed voorbereid samen met alle betrokkenen een traject inzet richting betere samenwerking, kostenbesparing en resultaten.

Hierbij nemen de (financiële en/of kwalitatieve) voordelen voor beide partijen fors toe en prestatieproblemen verdwijnen.

 

Meer weten?

Neem hier vrijblijvend contact met ons op. Wij investeren graag in een vrijblijvende nadere verkenning van jullie situatie en onze mogelijkheden.
Klik hier voor referenties.

 

Onze werkwijze

Wij hanteren een vaste prijs (fixed price) voor onze dienstverlening zodat je vooraf weet wat je krijgt en wat het kost.

Wij garanderen jullie tevredenheid met het resultaat van dit Assessment.
-
Koos Overbeeke
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koos Overbeeke

Regie met Koos Overbeeke

 
0653354098
 
 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

 

 

 

koffie