referenties voor de opleiding regie en demand management verzorgt door Koos Overbeeke van Slagkracht Outsourcing

 

 

 

 

 

 

Referenties voor de opleiding

Outsourcing Regie en Demand Management

 

Dit is wat anderen zeggen na deelname aan de opleiding:

Ps. In het verleden noemden we het de Opleiding Demand Management maar die naam dekte de lading onvoldoende vandaar dat we de naam veranderd hebben.

 

Interim ICT Manager

Ger van RossumGer van Rossum

Geweldig waardevolle inhoud (met digitale naslag), enthousiast en met volle passie gepresenteerd door Koos Overbeeke. Dat zijn de eerste woorden die mij te binnen schieten na het volgen van de tweedaagse cursus Regie en Demand Management.

Ik ben zeer onder de indruk van de gepresenteerde theorie die door de talloze praktijkvoorbeelden van Koos verlevendigd wordt. Deze bagage stelt je in staat issues bij outsourcing te analyseren en geeft je handvatten om deze constructief aan te pakken..

 

Manager Document Center at Delta Lloyd Group

Desiree KoendersDesiree Koenders

Koos Overbeeke heeft veel ervaring en kennis op het gebied van outsourcing. Een groot voordeel van deze training is dat ik de kennis die ik heb opgedaan direct in de praktijk kan toepassen. Hij heeft me op verschillende punten aan het denken gezet en ik weet nu beter wat cruciale punten zijn voorafgaand en tijdens de implementatie van het outsourcen van werk.

 

Manager Asset-, Contract- and Projectmanagement at Royal FloraHolland

Rachid MaghnoujiRachid Maghnouji

Koos is een expert en ervaringsdeskundige op het gebied van demandmanagement, outsourcing en aanverwante gebieden. hij kan de materie goed relateren aan de omgeving en aan een van de vele ervaringen uit zijn praktijk.

Kritisch en constructief tegelijk hetgeen helpt om valkuilen in de praktijk van demandmanagement te ontwijken. Kortom een expert op zijn vakgebied, die zijn ervaringen graag deelt.

 

Coördinator Audi Brussels

Claude DebbautClaude Debbaut

Koos is een volbloed mentor ! Ik heb eind juni 2017 bij Slagkracht Management de opleiding 'Outsourcing en Holistisch Regie & Demand Management' gevolgd.

Het enthousiasme waarmee Koos zijn verhaal en kennis naar voren brengt werkt aanstekelijk. De opleiding is ook niet enkel wat cursusdagen, er zit ook een héél stuk begeleiding voor en na de cursusdagen in. Een echte aanrader voor wie zich op dit domein wil laten inspireren!

 

Facilitair adviseur bij NS Stations (onderdeel Nederlandse Spoorwegen)

Jochem TipkerJochem Tipker

De Regie en Demand cursus gevolgd bij Slagkracht, erg leerzaam voor zowel onervaren als ervaren contractbeheerders/contractmanagers en inkopers. Veel theorieën, praktijkvoorbeelden en tips gekregen die toepasbaar zijn in mijn werk!.

 

Programma Manager ICT Roermond, provincy Limburg

Erik de HeusErik de Heus

Bij Koos de opleiding Regie & Demand management gevolgd. De training was zeer prettig opgezet, erg duidelijk en de manier van cursus geven die Koos hanteert is erg aangenaam. Koos gebruikt veel praktijk voorbeelden en de training is interactief. Er is ook ruimte om eigen praktijk voorbeelden in te brengen en deze te behandelen.

 

Service Delivery Manager bij De Nederlandsche Bank

Niels SchoutenNiels Schouten

Koos Overbeeke heeft duidelijk veel ervaring in het werkveld, en weet dit ook goed over te brengen. Nadelen en voordelen van outsourcing worden helder uitgelegd.
Het is wel 2 dagen lang redelijk passief heel veel informatie binnen krijgen. Doordat Koos theorie vervlecht met praktijkvoorbeelden is dat echter wel te doen.
Een aanrader voor iedereen die meer onafhankelijke informatie & kennis rondom (out)sourcing zoekt. 

  terug

 

 

 

Senior Site Manager Huntsman Belgium
Viviane Neyens foto

Viviane Neijens

"Beste Koos, Ik wou je hierbij laten weten dat de cursus goed was om snel een algemeen overzicht te krijgen van de do's en don'ts bij outsourcing. Dank zij jouw expertise en tal van voorbeelden werd de materie goed aangebracht."

 

Demand Manager, Randstad Uitzend bureau

alex van polenAlex van Polen

Regie bij Outsourcing, een opleiding die in deze tijden zeer van toepassing blijkt te zijn! Welk middelgroot bedrijf wil zijn IT kosten niet besparen en denkt aan outsourcing. De opleiding die aansluit bij de huidige ontwikkelingen op het gebied van Outsourcing onder leiding van Koos Overbeeke die je op een college-achtige manier de fijne kneepjes bij brengt!

 

Change Manager, BUPHAGO

albrie beemerAlbri Beemer

Als je met Outsourcing te maken hebt heeft de Opleiding Regie, Supply & Demand Management zeker toegevoegde waarde.

 

Philips Service Group Department Head

Anne RiesewijkAnne

“Met veel plezier de opleiding Regie en Demand Management gevolgd. Opleiding geeft een goed overzicht van de breedte en de complexiteit van dit vakgebied. Ik kan deze opleiding bij Slagkracht en met Koos van harte aanbevelen.”

 

Demand Manager, ABN AMRO Bank

Derk ScherpenhuijsenDerk

“Koos Overbeeke is zeer bekwaam in Demand Management en zijn opleiding heeft mij geholpen om mijn functie bij ABN AMRO beter in te vullen. Zeer aan te bevelen voor een ieder die met demand management te maken krijgt of heeft.”

  terug

 

 

 

Regisseur Inkoop, Gemeente Delft

Rens SpeksnijderRens

“Koos is een expert op het gebied van demand management in relatie tot outsourcing. Daarnaast is hij een ervaren trainer bij wie ik onlangs de opleiding Regie en Demand Management heb gevolgd. Koos weet door zijn enthousiasme maar vooral met zijn kennis en ervaring uit de "harde" praktijk de stof van dit vakgebied in deze opleiding goed over te brengen. Ik kan deze training van Slagkracht dan ook zeker aanbevelen.”

 

ICT Consultant

John HouwelingJohn

“Ik beveel Koos aan als een uitstekende trainer in Regie en Demand Management vaardigheden. Hij gebruikt naast de theorie, praktische en herkenbare voorbeelden, waardoor de opleiding levendig verloopt in een leuke sfeer.”

 

Executive Assistant, Huntsman Polyurethanes

Anneke van der HelmAnnekevdhelm

“Kort geleden bij Koos de opleiding Regie en Demand Management gevolgd. Het was intensief en erg nuttig. Veel nieuwe dingen gehoord en geleerd welke ik kan toepassen in mijn eigen situatie. Ik kan deze opleiding bij iedereen die met outsourcing te maken heeft aanbevelen.”

 

Manager IT-Support Vlaamse Radio & TV

Lieven TrochLieven Troch VRT

"Ik kan de opleiding 'Regie en Holistisch Demand Management' van Koos Overbeeke met stip aanbevelen.
Het geeft duidelijke en nuttige informatie over het afsluiten van een outsourcing contract alsook het beheer ervan tijdens de volledige looptijd.
Koos is een expert in de materie. De theorie wordt aangevuld met praktische voorbeelden. Hierdoor verkrijg je een volledig en helder overzicht.

 

Adviseur Sourcing, DiVetro

Ed HoltzerEd

“De afgelopen weken bij Slagkracht de opleiding Regie en Demand Manager gevolgd. De stof is zeer interessant en in de cursus wordt een helder en compleet overzicht gegeven van alle aspecten van Regie en Demand. Koos is een plezierig docent met veel kennis die hij graag aan de cursisten overbrengt. Hij weet de theorie goed aan te vullen met praktische situaties, anekdotes en voorbeelden. Kortom: een aanrader.”

  terug

 

 

 

Demandmanager, KPN

Mariska HouwenMariska

“The Regie and Demandmangement training is a very professional training that reflects all the elements of Demandmanagement. With all the knowledge of Koos, and examples given, this is a course which gives you full exposure to all area's in a compact training.”

 

Manager Stafbureau NS Stations Retailbedrijf

Jaap GruisJaap Gruis

Ik heb de cursus als leerzaam ervaren. De leerstof/onderwerpen geven een goed beeld van Demand, Waar moet je in de praktijk rekening mee houden.

De manier waarop de leerstof wordt behandeld (en het digitale naslag) maakt dat hij makkelijk op je eigen situatie (organisatie, processen en procedures) te projecteren is.

Daar komen natuurlijk ook vragen bij zoals. Hoe hebben wij dat eigenlijk ingericht? En als we dit onderdeel toevoegen dan maken we weer een stapje vooruit?

Ik heb beide dagen als positief ervaren en kijk met plezier terug..

 

Payment Services at De Nederlandsche Bank

Martijn Helfferichmartijn helfferich

In de Opleiding Outsourcing & Holistische Regie en Demand Management ontvingen wij in korte tijd veel informatie maar zeer interessant en bevlogen verteld. Het is duidelijk te horen en te zien dat er een man met kennis en ervaring staat.


Ik heb het geboeid aangehoord en meegemaakt en ik kan deze opleiding zeker aanraden.

  terug