Jouw rechten bij de opleiding

 

jouw rechten 

  1. Als je onverwacht verhinderd bent, kun je je altijd laten vervangen door een collega, mits tijdig doorgegeven

  2. Je hebt na inschrijving 7 dagen bedenktijd. Annulering kan altijd kosteloos per per mail tot 7 dagen na je aanmelding.

  3. Je hebt recht op de aangeboden korting indien je zorgt dat onze factuur binnen 10 dagen betaald wordt. Indien jouw organisatie gebruik maakt van de 30 dagen MKB regeling van het ministerie van economische zaken dan respecteren wij dat.

  4. Maak je gebruik van een kortingsregeling dan ontstaat het recht op deelneming na betaling van de factuur.

  5. Deelnemers die de opleiding volledig hebben bijgewoond ontvangen een officieel en persoonlijk certificaat.

  6. Ben je ontevreden over wat je hebt geleerd dan heb je recht op teruggave van de cursuskosten minus de genoten logistieke en facilitaire voorzieningen. Om voor teruggaaf in aanmerking te komen vragen wij je binnen 14 dagen na afloop van de opleiding een rapportje op te maken.
    In dat rapportje beschrijf je de organisatie en de outsourcingsconstructie in termen en typeringen zoals je die in de opleiding hebt geleerd. Vervolgens beschrijf je welke  elementen van de opleiding je hebt ge├»mplementeerd, hoe je dat hebt aangepakt en wat daarvan de gevolgen en de effecten waren en wat daar aan schortte.
    Na ontvangst van dit rapport en controle op het gebruik van de juiste methoden ontvang je binnen een week je cursusgeld retour.