opleiding demand management en regie bij facilitaire diensten outsourcing
klok Leestijd is 2 minuten

 

 

 

 

 

Opleiding Demand Management bij Facilitaire Diensten Outsourcing

 

De Opleiding Demand Management bij Facilitaire Diensten Outsourcing is speciaal ontwikkeld voor managers die (nog) onvoldoende resultaat halen uit hun inspanningen gericht op effectief aansturen van het uitbestede werk.

 

 

Veel managers steken veel tijd in Regie en Demand Management maar er ook daadwerkelijk resultaten mee scoren blijkt vaak een zeer moeilijke opgave. Het is iedere keer weer een gepuzzel om uit te zoeken hoe alles werkt.

Je vraagt je af: "Ben ik eigenlijk wel goed bezig?"

En dan verandert een leverancier weer een werkwijze of er worden nieuwe mensen ingezet die in de praktijk jullie afspraken maar half blijken te kennen.

Het kost te veel tijd en het ontbreekt je aan de technische kennis om de besturing van het uitbestede werk effectief te maken. Dus je speurt het internet af naar tips om dit vak onder de knie te krijgen.

Frustrerend!

Je kunt niet teveel tijd in het afstruinen van Internet steken en je kunt er ook niet alle informatie en methoden vinden die je nodig hebt.

 

Leer in 2 dagen alle, maar dan ook alle ins en outs kennen van een effectieve Regie en Demand Management praktijk, zodat je niet meer gefrustreerd het wiel zelf hoeft uit te vinden.

 

Natuurlijk moet je er tijd in stoppen, maar op den duur gaan de methoden die je leert voor je werken.

 

Voor meer informatie over een Opleiding Regie en Demand Management volg je deze link

 

 

Terug van Opleiding demand management bij facilitaire diensten outsourcing naar Facility Management