ict dienstverlening naar een hoger level brengen

 

 

ICT-dienstverlening naar een hoger level brengen

ICT-dienstverlening naar een hoger niveau tillen, dat is waar Anthony tevreden opdrachtgevers mee scoort.

Die ICT is soms volledig uitbesteed maar vaker deels uitbesteed, ook vaak bij meerdere providers en dan zien we regelmatig dat er nog speciaal stukje in-company is gehouden. 

De afstemming tussen al die partijen netjes regelen en zorgdragen dat de uitbestedende partij de dienstverlening krijgt die ze beoogd heeft, dat is wat Anthony verzorgt.

 

Over Anthony Drapers

Anthony is zijn IT-loopbaan gestart bij ABN-AMRO. Nadat enkele operationele functies was hij 14 jaar op senior IT-managementniveau actief. In de positie van vice president International IT was hij o.a. verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van delen van het wereldwijd ABN-AMRO backoffice IT-platform.

Na deze mooie en leerzame tijd bij ABN-AMRO besloot Anthony zijn kennis en ervaring verder te verrijken en breder beschikbaar te stellen als Freelancemanager.

 

Enkele klantvoorbeelden:

Cito, de opdracht: Op bestuursniveau en op tactisch operationeel niveau inregelen van Regie Management voor de IT-uitbestedingen. Inrichten regieorganisatie.

Contractafspraken met bestaande leverancier opnieuw samenstellen en kosten reduceren. Inhuren van een nieuwe leverancier met bouwopdracht.

Onderzoek naar leveranciers voor herbouw core productieprocessen. Het aantrekken van een begeleidende consultancy firma. Due diligence onderzoek.   

  

EDS, opdrachten:

Probleem accounts onderzoeken en alternatieven intern voorleggen. Deze alternatieven contractueel onderzoeken en alternatieven aan klanten voor leggen. Vervolgens de alternatieve uitwerken en uit onderhandelen.

Voorbeelden hiervan zijn: Sanquin (in goed overleg contract beƫindigd) en Philips ( 2 accounts - 1 BPO contract aangepast, en ander contract heronderhandelt en gerenoveerd).

In een andere rol als Delivery Manager verantwoordelijk geweest voor het leveren van 130 Mio aan diensten, hardware, infra, software, services.  

 

 

 

 

 

Ton Drapers

Anthony Drapers

 
via 0651850023
 
 

 

 

 

 

koffie