Philips

 

 

 

Excelleren met Demand Management bij Philips

 

 

Koninklijke Philips wil een leider zijn in gezondheidstechnologie. Daarvoor moet hard worden gewerkt. Op dit moment staan ze derdes in dit vakgebied na GE en Siemens.

Maar het is de ambitie is het om hogerop te komen.

Kwalitatieve levering van producten en een scherpe kostprijs zijn hierbij sleutelfactoren. Outsourcing van ondersteunende diensten is een strategie die daarbij een ondersteunende rol speelt.

 

Regie en Demand Management is in die situatie een sleutel competentie en hier schortte voorheen wel het een en ander aan.

Slagkracht Management heeft twee divisies van Philips geholpen om de touwtjes strakker aan te trekken en de Regie en Demand Management competenties naar een hoger plan te tillen.

Daarnaast hebben wij met een Demand Management Assessment de organisatie, de processen, systemen en de provider in beeld gebracht.

Hert resultaat is dat de effectiviteit en de output van de outsourcing zijn verbeterd, de samenwerking is verbeterd en dat de kosten zijn afgenomen.

Koos Overbeeke

Koos Overbeeke

 
0653354098
 
 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 


 

Blijf op de hoogte!

 

 

Slagkracht-Outsourcing.nl is in de Benelux de favoriete Wiki van Regisseurs & Demand Managers en dat heeft een reden.

Jij en ik weten wat er aan scheelt in Outsourcing en SSC land en ik weet hoe je dat kunt repareren.

Wij bouwen aan een beweging van goed geïnformeerde collega's.

- Koos Overbeeke

 

Koos Overbeeke

 

Ruim 2000 collega's gebruiken de premium content die alleen voor Slagkracht Insiders beschikbaar is en ze ontvangen om de 14 dagen nieuwe Slagkracht.

Je kunt je hier bij hen aansluiten.

 

Invalid Input