spreker over outsourcing regie en demand management onderwerpen. Events
 

 

 

Spreker over Outsourcing Regie & Demand Management onderwerpen

 

De uitdaging, het vinden van precies de juiste spreker over outsourcing regie & demand management onderwerpen, die uitdaging ken ik. In mijn vorige rol als directeur van ondernemingen was ik verantwoordelijk voor jaarlijkse events. Van personeelsevents tot klantdagen.

Ik ontdekte al snel dat het succes van een event in sterke mate afhangt van de kwaliteit van de sprekers. Als zij een goede beurt maken hadden we een geweldig event. Als zij het niet zo goed deden… hadden we een niet-zo-geweldig event.

Net als jij besteedde ik heel wat uurtjes aan onderzoek naar de juiste sprekers om zeker te zijn dat ze aansloten bij ons eventdoel.

Ik hoop dat deze pagina het je makkelijker maakt om die informatie te krijgen die je nodig hebt om een goede beslissing te nemen.

Dank voor het langskomen. Dank ook dat je mijn bijdrage wilt overwegen. Ik voel me vereerd.
-
Koos Overbeeke

welkom Koos Overbeeke over outsourcing regie en demand management onderwerpen 

 

 

Vanuit de ervaring met honderden managers en tientallen organisaties – leer hoe je meer bereikt in minder tijd!

 

Een overzicht van deze pagina

Deze pagina voorziet je van een overzicht. Wat heb ik te bieden, wat kun je verwachten. Je kunt scrollen en verder lezen of een link hieronder aanklikken waarna je direct naar een relevant onderwerp gaat.

Als je mijn beschikbaarheid voor jullie event wilt controleren, of je hebt andere vragen voor dat je verder wilt gaan, klik dan s.v.p. even op deze button.

 

gesprek 

 

Wat kun je verwachten?

Maatwerk

Een spreker inhuren doe je met een doel. Ik wil je helpen dat doel te verwezenlijken. In mijn presentatie verwerk ik thema’s die voor jouw organisatie van belang zijn.

Mijn achtergrond en ervaring in tientallen organisaties zorgt dat ik de taal van het management spreek maar ook de taal van de werkvloer ken.

Met ruim 16 jaar ervaring met Outsourcing, SSC's, Gemeenschappelijke Regelingen, Regie & Demand Management kan ik uit talloze praktijkvoorbeelden putten om mijn verhaal te illustreren.

Mijn doelstelling voor iedere workshop of presentatie is dat deelnemers naar huis gaan met informatie waar ze iets mee kunnen. Dat deelnemers de bijeenkomst verlaten met concrete tips die ze direct in hun eigen situatie kunnen toepassen.

 

Stijl van presenteren?

Afwisselend, soms onderkoeld, dan weer enthousiast, soms instructief waar nodig. Nodigt uit tot betrokkenheid van de toehoorders.

Terug naar het overzicht

 

 

Wat achtergrond over mijzelf

Spreken in het openbaar, voor een groep of zaal met mensen doe ik al dertig jaar. Het inspireert me ook al heb ik er nooit mijn hoofdberoep van gemaakt.

Ik heb een groot gedeelte van mijn loopbaan besteed aan de Logistieke, de Facilitaire en de ICT wereld. Training-, change-management/consultancy- en directiefuncties hebben mij gevormd en leveren mijn referentiekader.

 

Mijn eerste Outsourcing klus liep ik tegenaan toen in 2002 de CIO van KPN mij vroeg hun ERP systeem uit te bouwen. Het technisch beheer van dat systeem was uitbesteed en de samenwerking met de leverancier was rampzalig.

In die tijd was er in Nederland niemand te vinden met kennis en ervaring op het gebied van Regie & Demand Management. Goede raad was duur. En geld had KPN in die tijd niet. Ze balanceerden op de rand van faillissement.

Ik haatte de machteloosheid die in die situatie leek te bestaan en had geen rust voordat daar een oplossing voor gevonden was. Ik vond die raad en de oplossingen aan de Universiteiten van Londen en Tennessee.

spreker op event over Outsourcing, Regie & Demand ManagementIn de daaropvolgende jaren zag ik hoe veel bedrijven worstelden met hun Outsourcing. Ik besloot die bedrijven mijn hulp, expertise en ervaring aan te bieden.

Vrijwel alle grote en bekende organisaties in Nederland en talloze kleinere en minder bekende organisaties hebben daar gebruik van gemaakt.   

Vandaag wijd ik mijn tijd aan schrijven, advieswerk, opleidingen en spreekbeurten. Mijn voornaamste platform is Slagkracht Outsourcing:  

Dit platform is in Nederland en in dit vakgebied de best gelezen website met duizenden bezoekers per maand. Ongeveer 3000 collega’s zijn geabonneerd op mijn publicaties over Outsourcing, Regie & Demand Management.

Mijn boek over Demand Management is nu meer dan 15000 maal gedownload.

 

Ik woon al jaren samen met Annemie. We hebben samen vier kinderen en zes kleinkinderen en wonen in de omgeving van Tilburg (Noord Brabant). In mijn vrije tijd geniet ik van een goed boek, Fietsen, tracking en ben ik een fanatiek skiër.   

Terug naar het overzicht

 

 

Mijn meest gevraagde onderwerpen

Als spreker over Outsourcing, Regie & Demand Management onderwerpen spreek ik bij voorkeur over ‘Methoden' en 'hoe samenwerken' om meer resultaat uit uitbesteed werk te realiseren.

Laten zien hoe meer resultaat met minder inspanningen mogelijk is dankzij de modernste effectieve Regie en Demand Management methoden.

Enkele mogelijke onderwerpen:

 

  • Business principes van Regie en Demand Management

  • Veel resultaat met relatief weinig inspanningen door Vendor Development

  • Moderne methoden en technieken bij contract- en SLA vorming

  • Agile werken en XLA’s . Hype, gebakken lucht en/of praktische management instrumenten?

  • enz.

 Terug naar het overzicht

 

 

 

 

 Wat zeggen anderen over mij

In onderstaande presentatie kun je enkele korte referenties lezen. Het zijn slechts korte uittreksels. Meer dan 50 referenties en de volledige teksten kun je lezen als je naar mijn referentie pagina gaat.

 


 

Je kunt ook honderden onderschrijvingen van mijn kennis en kunde zien op mijn LinkedIn pagina.

Terug naar het overzicht

 

 

presentatie in sparta stadion 

Recente spreekbeurten

Ik heb op tientallen events gesproken. Soms voor twintig man en bij andere gelegenheden voor honderden gasten. 

Een recent voorbeeld is de presentatie voor gasten van Centric in het Sparta Stadion.

 

Terug naar het overzicht  

 

 

Aankomende spreekbeurten

Spreekbeurten zijn bijna altijd uitsluitend toegankelijk voor een select publiek dat hiervoor een uitnodiging ontvangt van de eventorganisator. Op dit moment staan er geen publieke optredens gepland.

Terug naar het overzicht  

 

 

De volgende stap

Nogmaals dank dat je mijn inzet overweegt voor jullie event. Je kunt de volgende stap nemen door mijn beschikbaarheid te controleren. Klik daarvoor op de button hieronder. Iemand van het team zal zo snel als mogelijk contact met je opnemen.

gesprek

Terug naar het overzicht

 

 

Mijn commitment naar jou

Selecteer mij als spreker en ik zal je een inspanning van 110% geven. Ik zal optreden als een katalysator, die je helpt de doelen te bereiken die je voor je evenement hebt gesteld. Als je wint, win ik. Zo simpel is het.

 

Met mij als spreker op je event heb je op het gebied van Regie & Demand Management voor SSC, GR, BPO en Outsourcing de bekendste schrijver en spreker van Nederland in huis. 

 Terug naar het overzicht

 
 
 

 

 

 

 

 


 

 

Doe mee, sluit je aan

 

Koos Overbeeke

 

Hi, ik ben Koos Overbeeke, ik weet wat er aan scheelt in Outsourcing en SSC land en ik weet hoe je dat kunt repareren.

Wij bouwen vanuit Slagkracht aan een beweging van goed geïnformeerde collega's om het voor elkaar te krijgen.

 

 

 

 

Twintig keer per jaar een nieuwe Slagkracht gids met tools, tips en aanwijzingen voor een succesvolle Outsourcing praktijk.

 

Voornaam
Mailadres