Demand Management / Regie organisatie / Realisatie

Demand Management realisatie

U heeft een Demand Management Training bij ons gevolgd of u hebt een inrichtingsadvies bij ons ingewonnen of een assessment laten uitvoeren.

U kent de acht voordelen van adequaat demand management en u weet wat u(w) (als) demand manager daarvoor moet regelen en organiseren.

U wilt echter sneller resultaat boeken en zeker weten dat die resultaten bestaan uit:

  1. Meer grip op resultaten; 
  2. Succesvol management van de leverancier; 
  3. Ruimte om met voortschrijdend inzicht om te gaan; 
  4. Meer tevreden gebruikers; 
  5. Meerwaarde tegen lagere kosten; 
  6. Sneller oplossen van problemen en incidenten; 
  7. De belangen van de uitbestede organisatie worden actief bewaakt en beschermd; 
  8. Stoppen is een betaalbare veilige optie omdat de condities daarvoor geregeld zijn. 


U kent de optionele acht management systemen en de eveneens optionele elf kernprocessen van demand management. U bent goed op de hoogte van de negen demand management kundes die een demand manager beheerst en weet te besturen en de vijf niveaus waarop dat mogelijk is.

U ziet een stevige stapel werk opdoemen en ..

U kunt uw beoogd demand manager vragen dit werk op te pakken.

Maar, we praten hier over een verandermanagement traject en het lopende werk moet ook doorgaan.

En een verandermanagement traject vraagt weer andere kwaliteiten dan afdelingsmanagement of demand management.

U kunt natuurlijk ook een verandermanager vragen die dergelijke trajecten vaker bij de hand heeft gehad en die vanuit praktijkervaring weet wat de valkuilen zijn waar hij op moet letten. Hierdoor weet u zeker dat het beoogde resultaat sneller en gegarandeerd beschikbaar is.

U kunt hem vragen om uw ‘in house’ verandermanager terzijde te staan met raad en daad (schaduwmanagement), en u kunt hem vragen om dit verandertraject (de implementatie van demand management) voor u te verzorgen. Welke van deze beide opties zou uw voorkeur hebben?

Wilt u meer weten?

Neem dan hier contact met ons op. Wij investeren graag en voor u vrijblijvend in nadere verkenning van uw situatie en onze mogelijkheden.

Onze werkwijze Wij hanteren een vaste prijs (fixed price) voor onze dienstverlening zodat u vooraf weet wat u krijgt en wat het kost. Uw investering is afhankelijk van omvang van het taakpakket dat u bij Slagkracht management neerlegt, de scope van de uitbesteding en de omvang van de stakeholder groep.

Wij garanderen uw tevredenheid met het resultaat van dit realisatie traject. Slagkracht Management hanteert sinds 1993 een niet tevreden geld terug policy.
-
Op uw succes, namens Slagkracht Management,

Koos Overbeeke