Demand Management Assessment

Demand Management Assessment

 

Je hebt redenen om objectief, gedetailleerd en conform internationale standaarden in kaart te laten brengen hoe jullie Regie en/of Demand Management functie er voor staat.

Je staat hierin niet alleen.

Organisaties zoals KPN, Philips, diverse Gemeenten en Overheidsonderdelen en veel anderen gingen je  voor en deden hun voordeel met dit Demand Management Assessment.

De assessment rapportage geeft je in detail inzicht in de kwaliteiten en de lacunes van de Demand Management functie en maakt zichtbaar in hoeverre het volwassenheidsniveau van Demand Management is afgestemd op het niveau van jullie business en dat van jullie provider(s).Snel een professioneel advies rapport conform internationale standaarden in handen

Het assessment brengt het niveau van negen demand management capabilities (ontwikkeld op de London School of Economics door de professoren Feeny en Willcocks) de bijbehorende processen en systemen van Governance, Regie en Demand Management in kaart en beoordeeld deze op basis van objectieve criteria.

Lacunes in processen en in de performance van Regie, Demand en Supply worden in detail blootgelegd.

Demand Management Kwaliteiten worden conform internationale CMM (Capability Maturity Model) gewaardeerd op een vijf punten schaal die loopt van ad hoc (schaal 1) tot optimaal gemanaged (schaal 5).

Het resultaat is: De assessment rapportage levert materiaal waarmee je goed voorbereid samen met alle betrokkenen een traject inzet richting betere samenwerking, kostenbesparing en resultaten.

Hierbij nemen de (financiƫle en/of kwalitatieve) voordelen voor beide partijen fors toe en prestatieproblemen verdwijnen.

 

Meer weten?

Neem hier contact met ons op. Wij investeren graag in een vrijblijvende nadere verkenning van jullie situatie en onze mogelijkheden.

Onze werkwijze

Wij hanteren een vaste prijs (fixed price) voor onze dienstverlening zodat je vooraf weet wat je krijgt en wat het kost.

Wij garanderen jullie tevredenheid met het resultaat van dit Assessment.
-
Koos Overbeeke
fShare
0