Waarom heb je een Demand Management APK nodig voor de effectieve besturing van een Outsourcing of SSC traject?

Besturing is sleutel tot het succes van uw uitbesteed werk

Om met de deur in huis te vallen. Jullie hebben de Demand Management APK nodig om periodiek snel en betrouwbaar een gefundeerde indruk te krijgen over hoe de besturing van uitbesteed werk er voor staat.

Die besturing is jullie sleutel tot het succes van het uitbestede werk

Slagkracht Management bied je dit hulpmiddel gratis aan omdat het bijdraagt aan onze primaire missie: De stand van zaken met Outsourcing en SSC in Nederland naar een fors hoger niveau tillen.

We hebben dit een APK genoemd analoog aan de bekende periodieke veiligheid- en milieukeuring die we bij auto’s kennen.

Met deze benaming is gelijk uitgedrukt dat dit instrument nooit een volledig assessment van de Regie of Demand Management functie kan vervangen. Net zomin als een APK keuring en daaraan gekoppelde reparatiewerkzaamheden een reguliere onderhoudsbeurt kan vervangen.

Bij de auto is het zo dat je na de (goed)keuring veilig verder kunt rijden. Om je auto in conditie te houden moet je toch echt de reguliere onderhoudsbeurten laten uitvoeren.

Ook hier is dit het geval. Wanneer jullie goed door deze APK test komen weet je dat de besturing van het uitbestede werk redelijk op orde is en dat je waarschijnlijk geen onaangename verassingen zult tegenkomen.

Om te weten of jullie besturing is ingericht en afgestemd op het mogelijk maken en realiseren van optimale resultaten? Daarvoor heb je een Demand Management Assessment nodig.

Indien je daar meer over wilt weten dan gaan wij daar graag met je over in gesprek. Je vindt hier contactmogelijkheden

Je kunt ons ook vragen om deze APK voor je af te nemen. Wij doen dit gratis en vragen alleen een vergoeding van €200,- voor reis en verblijfkosten.

Zelf de APK test afnemen? Klik op de link.

Op jouw succes,
-
Koos Overbeeke

Teamleider Outsourcing competence centre Slagkracht Management bv 
 
fShare
0