Regie en Demand Management Coaching

 

 

 

 

 

Coaching in Regie en Demand Management Resultaat Verbetering

De uitdaging, het vinden van precies de juiste man of vrouw die jou verder kan helpen met Sourcing Regie & Demand Management verantwoordelijkheden, die uitdaging ken ik.

18 jaar terug was ik voor het eerst verantwoordelijk voor Demand Management. Ik ontdekte al snel dat het succes van die rol in sterke mate afhangt van het in beweging krijgen van leveranciers.

Als zij meewerkten boekten we succes. Als zij niet meewerkten… werd er naar mij gekeken om daar verandering in te brengen.

Net als jij besteedde ik heel wat uurtjes aan onderzoek naar hoe ik een leverancier zover kon krijgen om met ons mee te gaan werken aan onze veranderde wensen. Net als jij keek ik daarbij om me heen naar wie mij daarbij met raad en daad terzijde kon staan.

18 jaar terug was in Nederland niemand te vinden met Regie en Demand Management Coaching ervaring. Nu wel. Ik hoop dat deze pagina het je makkelijker maakt om die informatie te krijgen die je nodig hebt om een goede beslissing te nemen.

Dank voor het langskomen. Dank ook dat je mijn bijdrage wilt overwegen. Ik voel me vereerd.

 

Vanuit de ervaring met honderden managers en tientallen organisaties – leer hoe je meer bereikt in minder tijd!

 

 

welkom op mijn Regie en Demand Management Coaching pagina 

 

 

Hoe zou je het vinden als jij ook, net als collega’s die je voorgingen:

 

  • Prestaties kunt laten versnellen

Weet hoe je acties kunt ondernemen gericht op het optimaal benutten van mogelijkheden. Weet hoe je de ruimte voor verbeteracties kunt vergroten en optimaal benutten.

 

  • Barrières voor betere resultaten kunt wegnemen

Inzicht hebt in hoe in jullie organisatie blinde vlekken en beperkende overtuigingen een rol spelen. Weten hoe je dat bespreekbaar kunt maken waardoor je de weg opent voor meer productieve benaderingen.

 

  • Weet hoe je de kwaliteit/het resultaat van uitbesteed werk kunt verbeteren

Hebt geleerd hoe je met beperkte inspanningen complexe situaties onder controle kunt houden en tot resultaten brengt.

 

  • Kosten kunt reduceren

Vaardig bent en snel en met succes aanpassingen in organisaties en werkmethoden kunt aanbrengen. De kunst verstaat om betrokken en leveranciers adequaat en snel op de nieuwe koers verantwoordelijkheden te laten oppakken.

 

  • Stress en werkdruk ziet afnemen

Je bent in de gelegenheid om gedachten en zorgen te delen met een objectieve derde partij. Iemand die je snel kan begeleiden bij penibele situaties, iemand die het klappen van de zweep kent.  Je staat er niet meer alleen voor.

gesprek

 

 

 

 

Wat kun je verwachten?

Maatwerk

 

coaching in regie en demand management 

 

Een coach inhuren doe je met een doel. Ik wil je helpen dat doel te verwezenlijken. In mijn coaching activiteiten kan ik thema’s verwerken die voor jouw organisatie van belang zijn.

Mijn achtergrond en ervaring in tientallen organisaties zorgt dat ik de taal van het management spreek maar ook de taal van de werkvloer ken.

Met ruim 16 jaar ervaring met Outsourcing, SSC's, Gemeenschappelijke Regelingen, Regie & Demand Management kan ik uit talloze praktijkvoorbeelden putten om mijn verhaal te illustreren.

Mijn doelstelling voor iedere sessie is dat jij verder gaat met informatie waar je iets mee kunt. Dat je verdergaat met concrete tips en handvatten die je direct in jouw situatie kunt toepassen.

 

Stijl van coachen?

Coachen gaat over het samen werken aan het doorbreken van patronen waarin je vastzit.

 

doorbreken van patronen

 

 

Mijn stijl hierbij is afwisselend. Soms onderkoeld, dan weer enthousiast of confronterend. Soms instructief waar nodig. Uitnodigend.

.

.

Wat achtergrond over mijzelf

Coachen doe ik al dertig jaar. Het inspireert me ook al heb ik er nooit mijn hoofdberoep van gemaakt.

Ik heb een groot gedeelte van mijn loopbaan besteed aan de Logistieke, de Facilitaire en de ICT wereld. Training-, change-management/consultancy- en directiefuncties hebben mij gevormd en leveren mijn referentiekader.

 

Mijn eerste Outsourcing klus liep ik tegenaan toen in 2002 KPN mij vroeg Regie en Demand Management op te pakken.

In die tijd was er in Nederland niemand te vinden met kennis en ervaring op het gebied van Regie & Demand Management. Goede raad was duur. En geld had KPN in die tijd niet. Ze balanceerden op de rand van faillissement.

Ik haatte de machteloosheid die in die situatie leek te bestaan en had geen rust voordat daar een oplossing voor gevonden was. Ik vond die raad en de oplossingen aan de Universiteiten van Londen en Tennessee.

In de daaropvolgende jaren zag ik hoe veel bedrijven worstelden met hun Outsourcing. Ik besloot die bedrijven mijn hulp, expertise en ervaring aan te bieden.

Vrijwel alle grote en bekende organisaties in Nederland en talloze kleinere en minder bekende organisaties hebben daar gebruik van gemaakt.   

vakbladen2Vandaag wijd ik mijn tijd aan schrijven, advieswerk, coaching, opleidingen en spreekbeurten. Mijn voornaamste platform is Slagkracht Outsourcing:  

Dit platform is in Nederland en in dit vakgebied de best gelezen website met duizenden bezoekers per maand.

Ongeveer 3000 collega’s zijn geabonneerd op mijn publicaties over Outsourcing, Regie & Demand Management.

Mijn boek over Demand Management is nu meer dan 15000 maal gedownload.

 

Ik woon al jaren samen met Annemie. We hebben samen vier kinderen en zes kleinkinderen en wonen in de omgeving van Tilburg (Noord Brabant). In mijn vrije tijd geniet ik van een goed boek, fietsen, tracking en ben ik een fanatiek skiër.   

  

 

 Wat zeggen anderen over mij

In onderstaande presentatie kun je enkele korte referenties lezen. Het zijn slechts korte uittreksels. Meer dan 50 referenties en de volledige teksten kun je lezen als je naar mijn referentie pagina gaat.

 

 

 

 

De volgende stap

Nogmaals dank dat je mijn inzet overweegt. Je kunt de volgende stap nemen door mijn beschikbaarheid te controleren. Klik daarvoor op de button hieronder. Wij zullen zo snel als mogelijk contact met je opnemen.

  gesprek

 

 

 

Mijn commitment naar jou

Selecteer mij als coach en ik zal je een inspanning van 110% geven. Ik zal optreden als een katalysator, die je helpt jouw doelen te bereiken. Als je wint, win ik. Zo simpel is het.

 

Met mij als coach heb je op het gebied van Regie & Demand Management voor SSC, GR, BPO en Outsourcing de bekendste adviseur van Nederland in huis. 

-

Koos Overbeeke

 

 

Terug van Regie en Demand Management Coaching naar Opleidingen