Bio & Contact

Koos Overbeeke is consultant voor Slagkracht in Outsourcing (sinds 2001). Hij is oprichter en Managing Partner van Slagkracht Management bv.slagkracht management team

 

Waarom je hier leert meer resultaat uit uitbesteed werk te halen

Ben je betrokken bij uitbesteed werk en zouden de resultaten van dat werk beter kunnen zijn?

Slagkracht-Outsourcing.nl is door Slagkracht Management opgericht met het doel de praktijk van Outsourcing in Nederland naar een fors hoger plan te tillen.

Sindsdien delen we al onze kennis en ervaring. Wij zien dat de praktijk van uitbesteed werk veel beter kan. Laten we dat realiseren met zijn allen!

Als we onze kennis en voorsprong in Regie en Demand Management voor onszelf en voor onze betalende klanten hadden gehouden zouden we het doel om Outsourcing in Nederland naar een fors hoger niveau te tillen, tegenwerken.

Wij weten en zien regelmatig dat anderen onze kennis en ervaring kopieren en gebruiken. Dat steunt ons doel en het stimuleert ons om voorop te blijven lopen bij het ontwikkelen van methoden en technieken die Outsourcing succesvol maken.meer weten

Voor jouw succes en Slagkracht,

- Koos Overbeeke

 

Ps. Natuurlijk werken we daarnaast ook gewoon voor onze boterham :-).

 

 

Contact: mobiel (06) 53354098 | Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Koos op  LinkedIn | Facebook Regie op Outsourcing

 

Koos Overbeekes.3.template

 

Koos Overbeeke: Consultant. Bouwt Regiefuncties bij Outsourcing en SSC

Koos Overbeeke richtte in 1993 Slagkracht Management op. Een bureau met een tiental collega's die breed inzetbaar zijn op managementvraagstukken.

In 2001 deed Koos zijn eerste Outsourcing klus.

De resultaten daarvan en de samenwerking met de leverancier waren rampzalig. En er was niemand die hem en zijn klant kon helpen daar een oplossing voor te vinden.

Hij haatte die machteloosheid en had geen rust voor daar een oplossing voor was. In 2002 vond hij die oplossing op de London School of Economics.

In 2007 richtte hij Slagkracht Outsourcing op met het doel organisaties te helpen sterker te worden in hun Sourcing strategie en de Regie op Outsourcing en SSC vorming.

Organisaties die bezig zijn met strategie ontwikkeling, leverancierskeuze, contractvorming, transities of de inrichting van een regie of demand Management functie staat hij terzijde.

Hij adviseert, leidt op, organiseert, bouwt op en verbindt. referenties

 

 

 

Slagkracht Management: ruimte voor betere resultaten 

Met Slagkracht Management creëert Koos ruimte voor beter resultaten. Van De Nederlandse Bank (DNB) tot Philips en KPN en van Woudrichem tot Amsterdam en Ministeries maken managers gebruik van de inzichten die hij met hen deelt. 

Indien nodig met behulp van Slagkracht collega's of met behulp van zijn zorgvuldig opgebouwde netwerk van Outsourcing specialisten.

 

 

 Ervaringpublicaties in vakbladen

 • Ervaren, senior generalist met sinds 2001 een sterk Outsourcing, Regie, Governance en Demand Management profiel

 • Begonnen als Management Consultant bij TeleMaat

 • Gewerkt als Managing Director in de Facilitaire business en Logistiek (Post NL) en Telecom/ICT (KPN)

 • Vanuit Slagkracht Management directies, ondernemers en overheidsorganisaties helpen groeien in de besturing van uitbesteed werk

 • Opdrachtgevers: directies en managers op zoek naar betere resultaten van uitbesteed werk

 • Werkterrein: Outsourcing, SSC, GR, Regie, Governance, Demand Management, Retained Organisaties

 • Bekend met & bedreven in omgevingen waar hoge business targets belangrijk zijn

 • Opbouw en aansturing van regie teams

 • Docent in Opleidingen en verzorger van professionele mentoring en vakgerichte coaching

 • Publicaties in bekende vakbladen

 • Fervent skiër

 • (Stief)vader van 3 dochters en een zoon, zes kleinkinderen. Woont in Goirlenaar contact

 

Contact?

Interesse in een live ontmoeting? Graag! Negen van de tien keer resulteert zo’n kennismaking in een idee over de ‘next steps to take’ qua (Out)Sourcing, Regie of Demand Management.

 


 

Gesprek over Regie en Outsourcing

Contactgegevens Slagkracht Management